Rólunk

A Future Minds csapata

Kreatív, vidám, friss, precítz, humoros, hatékony.
Ezek a szavak írják le a legjobban csapatunkat.

Cégünk története

Csapatunk megalakulásának története vissza nyúlik 2009-re, amikor is az akkoriban szárnyait bontogató Jablonkay Benedek, a Future Minds kreatív ügynökség alapítója, először szembesült azzal a ténnyel, hogy a hazai piacon mennyire nehéz igazán jó és hozzáértő, elkötelezett, megbízható és megfizethető szolgáltatókat, üzleti és technikai tanácsadókat, illetve szakembereket találni.

Ugyan számos résztvevő volt már akkoriban is jelen a piacon aki szolgáltatott vagy kereskedett, de a forgalomba kerülő termékek és szolgáltatások minőségét az esetek túlnyomó többségében a nagy- és megavállalatoknak állt módjában, hogy a megfelelő módokon és minőségben ellenőrizze, elemezze és a helyes formában menedzselje azokat.

Néhány évvel késöbb, Benedek szembesült azzal a ténnyel, hogy valójában nem csak ő, hanem a körülötte levő üzleti partnerek, vevők, barátok és családtagok is hasonló tapaszalatokkal, észrevételekkel és véleménnyel rendelkeznek. Ez az időszak rávilágított számos tényre és piaci résre.

Ezen felindulva, 2018-ban Benedek Dániába költözött, hogy folytassa korábbi tanulmányait és professzionális szintre fejlessze tovább tudását a szolgáltatások és brandek felépítéséről, tervezési folyamatairól, a szolgáltatások és a kiszolgálás minőségének ellenőrzésről, a vásárlók tanításáról, irányításáról és elégedettségüknek felméréséről.

A tanulmányok befejezését egy három hónapos szakmai gyakorlat előzte meg. Benedeknek egy nemzetközi disztribúcióval foglalkozó, dániai középvállalkozás teljes újratervezése lett a feladata, mely a vegyes B2C és B2B értékesítési rendszert struktúrálta újra úgy, hogy az a modern viszonteladói rendszernek megfelelő legyen a lehető legnagyobb hatékonysággal. A sikeres átstruktúrálás meg is hozta a gyümölcsét, mivel a cég is maximálisan elégedett volt az eredményekkel és Benedek a maximális elérhető jeggyel diplomázott.

Haza térve Dániából, Benedek megalapította a Future Minds csapatát, amely maximális figyelmet nyújt a minőségre, a hatékonyságra és az eleganciára.

 

A cég alapítója:

Jablonkay Benedek

Jablonkay Benedek

Founder & CEO