Szolgáltatásaink

Minden egy helyen

Legyen szó elemzésről, márka, szolgáltatás vagy arculat tervezésről,
a Future Minds csapata minden esetben segít önnek.

Szolgáltatásaink:

Branding és Rebranding

Márka, szolgáltatás vagy arculat teljeskörű tervezése és újratervezése a siker jegyében

Bővebben

Új márkát vagy szolgáltatást hozna létre?
Meglevő márkáját szeretné felfrissíteni? 
Szeretne elindítani egy vállalkozást, vagy netán a meglévőt turbózná fel?

Akkor a legjobb helyen jár jelenleg!

Mi minden esetben önnel együtt, az ön sikeréért dologzunk.
Első körben készítünk egy felmérést a cége jelenlegi helyzete alapján és készítünk önnek egy tanulmányt a legmodernebb technológiák bevonásával, amely felfedi a hibákat és hiányosságokat. Ehhez az SMS, FLOS, 8P, QM, MAC analíziseket használjuk. 

Amint elkészültünk az elemzéssel, megtervezzük az ön feladat térképét. Ez azonnal átláthatóvá fogja tenni az elvégzendő feladatokat, határidőket és a szükséges fejlesztéseket is. Természetesen ezekben a folyamatokban is részt veszünk. A Blue Ocean Strategy segítségével meghatározzuk, hogy hol kell a cégnek „halásznia”, hogy eredményes legyen. Végül a koncepciót egy SWOT analízissel is teszteljük. 

Ez a folyamat igény szerint az összes szolgáltatásunkat tartalmazza, hiszen minden részfeladatnál jelen vagyunk, legyen az arculat vagy szolgáltatás tervezés, marketing, oktatás vagy céges rendezvény, mi mindenben az ön segítségére vagyunk.

 

Social Media Management

Teljeskörű stratégia kialakítása a márka vagy szolgáltatás közösségi média platformokon való hatékony megjelenéséhez

Bővebben

A modern kor digitális eszközei számos olyan lehetőséget és megoldást biztosítanak a vállalkozások számára, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. 

Mi az egyedi módszereink segítségével felmérjük az ügyfeleink jelenlegi helyzetét és jelenlétét a közösségi média platformokon, és egy komplett ütemtervet és tartalom naptárat készítünk, amely segít abban, hogy a megfelelő közönség lássa a cég hírdetéseit, cikkjeit és ajánlatait.

A hírdetések tervezésnél is arra fókuszálunk, hogy ne csak az éppen vásárlásra kész vevőket fogjuk meg, hanem azokat a passzív vevőket is vásárlásra ösztönözzük, akik jelenleg nem terveztek semmit venni.

Miért fontos ez?
Azért, mert a vásárlók csupán 3-5%-a rendelkezik azzal a problémával, amely azonnali orvoslásra szorul.
Az ön versenytársai általában csak ezt a célcsoportot célozzák meg, de azokat, akik talán vásárolnának vagy adott esetben, a megfelelő ajánlat ellenében vásárolnának már nem. Emiatt, ha az ön hírdetései helyesen vannak managelve sokkal nagyobb közönséget érhet el, nagyobb konverziót, ami lényegesen nagyobb profitot jelent az ön számára.

Mi segítünk önnek elkészíteni a megfelelő hírdetési tölcséreket a marketing költségek optimalizálása mellett.

 

Audience Analytics

Az ügyfélelégedettség felmérése a jelenlegi weblapjának, közösségi média fiókjainak és fizikális üzletei látogatóinak elemzésével

Bővebben

Egy cég sikeréhez elengedhetetlen, hogy a vásárlói szeressék a termékeit. A legfontosabb faktor az, hogy a vásárlók mennyire elégedettek a szolgáltatás, a kiszolgálás és a termék minőségével, mert az általuk kedvelt minőség lesz az ami visszatérő, lojális vevőkké teszi őket.

Az ügyfélelégedettség folyamatos ellenőrzése egy olyan nélkülözhetetlen feladat, amely csak professzionális módon, a megfelelő hozzáértéssel végezhető.

Legyen szó digitális, fizikális vagy kevert módszerről, mi mindig a legmodernebb és a legcélravezetőbb technikákat használjuk a felméréseink elkészítésénél. Az elemzés után egy azonnali akciótervet készítünk a felmerült problémák megoldására. A célunk az, hogy a legrövidebb időn belül eredményeket produkáljunk. A megfelelő együttműködés eredményeként akár egy nappal késöbb a cég már újra büszkén hírdetheti a megújult, még színvonalasabb szolgáltatásait.

A minőségellenőrzés, ügyfélelégedettség vizsgálatában és a problémák azonnali megoldásában mi nem ismerünk kompromisszumot!

 

Ads & Search Engine Optimization

Hírdetéstervezés és kezelés, az aktuális weblapjának vagy webshopjának keresőmotor optimalizálása

Bővebben

A hírdetés a vállalkozások egyik legfontosabb és legerőteljesebb eszköze az értékesítés első stádiumában, amely a vásárlás elötti állapot. A helyes hírdetés felkelti a vásárlók érdeklődését, érzelmileg kapcsolja őket a termékhez vagy szolgáltatáshoz és a megfelelő kommunikációbval és ajánlattal konverziót azaz értékesítést eredményez.

Napjainkban a klasszikus reklámozási módszereken kívül lehetősége van a cégeknek digitális módon is hírdetni  a közösségi média oldalakon, a keresőoldalakon és e-mailben is.

A keresőmotor optimalizálás abban segít, hogy az ön álltal meghatározott szűrők és kritériumok alapján a megfelelő vásárlóknak jelenjen meg az ön hírdetése. Ez számos lehetőséget rejt magában, hiszen, ha megfelelő beállításokat használunk, akkor elérhetjük azt, hogy csak bizonyos régióban lássák az ön hírdetését.

Miért is jó ez?
Az alábbi példa ad erre választ. Önnek egy autószerelő műhelye van Budapesten. Ön az egész ország területén fizetett hírdetéssel reklámozza a vállalkozását. A kulcsszavai között elsőként szerepel az autószerelő szó. Egy sofőrnek elromlik a járműve Szigetváron és sürgős segítségre szorul, ezért előveszi a telefonjárt és rákeres az Interneten arra a kulcsszóra, hogy autószerelő. A keresőmotor fel is dobja első találatok közt az ön weblapját. A vevő rákattint a hírdetésre, de észleli, hogy az ön hírdetése az ő számára nem releváns, hiszen ő jelenleg 245 kilométerre van Budapesttől, ezért el is hagyja az ön weboldalát. Mivel a hírdetése rosszul van összeállítva, ön sajnos kénytelen lesz fizetni, mert a szolgáltató a hírdetés megnézése/rákattintás után számolja fel a költségeket, függetlenül attól, hogy ez a szolgáltatás ebben az esetben nem termelt bevételt önnek.

Mi azért vagyunk, hogy az ilyen és ehhez hasonló hibákat pontos tervezéssel kiküszöböljük és az ön álltal megszabott marketing keret a megfelelő módon, a lehető legnagyobb hatékonysággal kerüljön felhasználásra.

 

Training & Coaching

Üzletvezetési konzultáció, személyiség és kommunikációs készségfejlesztő, értékesítő és marketing, project és vállalkozás vezetői tanfolyamok 

Bővebben

Az üzleti világban hatalmas szerepe van a megfelelő kommunikációnak, a helyes irányításnak és a magas szintű szakmai tudásnak.

Sajnos, sok esetben viszont pont az ellenkezőjét tapasztaljuk ezeknek a dolgoknak. Például, amikor illetlenül szólítanak meg minket a bolti eladók vagy ingerülten szolgálnak ki bennünket. Akad olyan helyzet is amikor a project vezető a problémát vagy feladatot nem tudja megoldani saját inkompetenciájának köszönhetően, és büszkeségből, segítségkérés helyett, hangjának felemelésével, félelmet kelt, az egész csapat teljesítményét becsmérli, elbocsátással fenyegetőzik, hogy így takargass alkalmatlanságát.

Hozzá nem értő, felkészületlen eladókkal, személyzettel illetve magukat „szakembernek” nevező szolgáltatókkal sajnos tele van a piac. 

Mi ezt mélységesen elítéljük!

A mi célunk az, hogy a velünk dolgozó partnercégeknél minden alkalmazott jól felkészült legyen, főleg azok, akik a vásárlókkal találkoznak, hiszen ők reprezentálják a brandet.

Fontosnak tartjuk azt is, hogy a vezetők megfelelő képzést kapjanak és képesek legyenek a csapatjukat dinamikusan és eredményesen irányítani.

Nem utolsó sorban, segítünk az ön szerepkörét meghatározni és elérni, fejlesztési tervét összeállítani, és a nem pénztermelő feladatait delegálni.

 

Full Scale Marketing

Logo, fotó, videó, zene, szórólap, könyv, munkaruha, bármilyen kiegészítő tervezése és gyártása, hogy márkája a papír poharaktól a jármű flottáig egységes legyen

Bővebben

Színek, érzések, hangulatok, stílusok, feliratok.
Az értékesítés és a márkák megjelenésének elengedhetetlen összetevői. Csapatunk különféle, személyre szabott megoldást kínál ügyfeleinek. 

A tervezési folyamatba minden esetben bevonjuk önt.
Már az első lépéstől együtt dolgozunk önnel, így a munkafolyamat nem csak élvezetes mind két fél számára, de az esetleges félreértéseket és hibákat is azonnal orvosolni tudjuk, aminek köszönhetően nem pazaroljuk az értékes időt fölöslegesen.

Egyedi módszereinknek köszönhetően nagyon nagy hatékonysággal tudjuk megtalálni a megoldást az ön vágyaira. Igény szerint egyedi betütípust elkészítését is vállaljuk.

Legyen szó bármilyen nehéz és komplex projectről, mi nem hártálunk meg a kihívások elől!

 

Website Development

A legkorszerűbb weboldalakat és webshopokat építjük meg az ügyfeleink igényeinek megfelelően, a legjobb lehetőségek felhasználásával  

Bővebben

A vállalkozások egyik legfontosabb eszköze az értékesítésben a weboldal. Legyen az egy sima tájékoztató jellegű oldal vagy egy webshop, a használata elkerülhetetlen és nélkülözhetetlen.

Mi az ön egyedi igényeire szabjuk a weboldalát, melyet a speciális grafikus motornak köszönhetően adott esetben akár ön is egyszerűen szerkeszthet. Könnyedén tölthet fel fényképeket, videókat és blog bejegyzéseket.

A mi célunk az, hogy a leggyorsabb és legoptimálisabb weblapot hozzuk létre az ön vállalkozása számára.

 

E-mail Marketing

A régóta már jól ismert és bevált e-mail marketing lehetőségek használata, új, kifinomultabb hírlevelekkel és ajánlatokkal felfrissítve, maximális hatékonyságért

Bővebben

Noha sokan úgy gondolják, hogy az e-mail alapú marketing régimódi, mégis az egyik legerősebb konverziót biztosító reklámcsatorna. Segítségével könnyedén elérhetjük azokat az ügyfeleket akik már az adatbázisunkban vannak.
Így biztosak lehetünk benne, hogy ha elküldünk egy ajánlatot ennek a csoportnak, szinte azonnal rengeteg eladás fog képződni.

Mi azon dolgozunk, hogy érdekes ajánlatok segítségével bővítsük az ön feliratkozóinak listáját, mely további eladásokhoz fog vezetni.

 

Vágjunk bele!

Készen áll rá, hogy vállalkozását a következő szintre emelje?

Készítsük el a terveket együtt!